Skip to main content
FluidEarth Portal Header version 3

FluidEarth Portal

Go Search
  
FluidEarth Portal > FluidEarth Discussions > DLL missing when I try to copy Fluid Earth example > DLL missing when I try to copy Fluid Earth example  

FluidEarth Discussions: DLL missing when I try to copy Fluid Earth example

Body


a)      the code in the embedded.cs that I downloaded is different to the code visible in the video.

 

PDC> What is the difference? I've attached what I think it should look like.

 

b)      When I R-click the TestProject C# project, the Application and Build options are different (see screenshots attached). In particular I wasn’t able to set Build – Configuration – All configurations.

 

PDC>I'm not sure why you don't see configuration options but they look ok as they are.

 

c)       For my TestProject.omi and TestProject.xml files, I set the Build Action to “Embedded resource” by accident, and then was not able to set the Build Action back to <blank> so this is set to “None”.

 

PDC>This really should be set to "copy always" - if the app can't find the omi data in the right place then it won't be able to find the component.

 

Do you think it might be one of these differences that’s the problem? Or can you suggest a step that I might have missed? I tried to log all the actions in the from the videos in the attached Word file.

 

PDC>Have a look at the second Change Namespace video.  I've just gone through the whole sequence from scratch with VS 2010 and FORTRAN and it all went swimmingly - except I got a "Error 1  fatal error LNK1104: cannot open file 'kernel32.lib' LINK " right at the end which I think is related to my FORTRAN installation ... I'm working on getting a configuration identical to yours.

 

many thanks

Ed

Attachments
Embedded.cs    
Content Type: Message
Created at 06/03/2012 10:32  by PCleverley 
Last modified at 06/03/2012 10:32  by PCleverley